Pornójelent lesz az írásban

Szereplőim már vannak, kevesen. Kevés szereplőt könnyebb mozgatni mint sokat. Lehetőleg egyik sem én leszek és nem fognak egymásra hasonlítani. Nézzük, hogy kik a szereplők. Most zenét hallgatok és orgazmusom van a dallamok hatására.

Véres Ildikó , nyugdíjas történelemszakos tanárnő. Olyan 80 év körüli, de az átlag életkor nagyon magas, abban a jövőképben amiben a mesém játszódik. Már születés előtt meg van babrálva az emberek génjei. Sok szőke hajú, nagy cicis nő van. Ildikó, ezoterikával foglalkozik.

Tamás. Ő 20 cm magas, gyakorlatilag egy manó. Legalábbis manó méretű. Vicces tulajdonsága, hogy szeret hazudni.

Eszter, ő Ildikó húga. Börtönből szabadul ki, nagyon piromániás, szeret gyújtogatni. Biszexuális a hölgy.

Ildikónak még van egy bátya aki pornószínész Floridában.

Vannak még érdekes dolgok a polcok kirakataiban, amik aztán szerephez jutnak a történetbe,. De ezek legyenek meglepetés.

Történet elején, Tamás telefonál Ildikónak teljesen véletlenszerűen. Rövid idő után. A manó már az idős hölgy konyhaasztalán van és csevegnek.
Eszter felgyújtja a várost, és öngyilkosságot kísérel meg. Odaát. Nevezzük így. Hogy odaát találkozik egy Indiánnal, beszélgetnek.

Ildikónak és a manónak menekülni kell a hatalom elől. A jövőben a sok jó dolog mellett, vannak azért kellemetlen dolgok is. Szóval menekülnek. Hát ez nagyin unalmas. Egy nyugdíjas tanárnő és egy manó menekül. Eszter pedig odaát beszélget az indiánnal.

Menekülnek sivatagban, tengeren, erdőben. Elérnek egy faházhoz, az ott élő fazon közli velük, hogy a ház az asztrál világba bejárat. Tehát bejön a képbe egy másik dimenzió. És belépnek a másik világba.. És ott találkoznak Eszterrel és az Indiánnal. Az Indián, nem sokat okoskodik. Állítása szerint az egész világot ő szimulálja.
Van a hatalom, aki üldözi Ildit és a manót. Mert rendszer ellenesek, nem töltötték ki a vizsgát, amit minden földlakó megkap. Az élet halál vizsgát. Ha nem sikerült, akkor valaki várja a bukott vizsgázó. Valaki aki nagyon éhes. Kicsi szájbarágós társadalom kritika. Ha lehettek nagyképű.
Pornójelent lesz az írásban és nagy pornó rajongó vagyok.

A hatalom, pár fekete ruhás embert küld, ők is átjutnak az asztrál világba. És ott mi lesz? Érdekes módon verekednek? Ez butaság.

Az Indián, bekapcsolja a számítógépet és próbálja a hatalom embereit törölni, de meglepő módon ez nem sikerül neki. Már nem tudja szimulálni a világot. Menekülnek tovább, az Indián világába. Ez egy érdekes hely.

Kulcs kérdés, hogy Tamás miért lett manó méretű és visszaalakul – e normál méretűvé ?
Szóval az indián világába is követik őket az üldözők.
Meg kell javítani a számtógépet. Odaülnek a pc elé és próbálják megjavítani. Egy intelligens szopórobot segítségével sikerül megjavítani.Úgy történik, hogy Tamás bedugja a farkát az intelligens szopórobotba és Ildikó figyeli az eseményeket.Tamásnak egymásután háromszor el kell élvezni, a három orgazmus élmény és a sperma miatt újra működőképes lesz a számítógép. Az üldözők eltűnnek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s